Berichten geschreven door GroenGelovig

 1. Familie Mosselman_Martine Vonkprijs.jpg
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 29 juni 2021

  Cornelis en Carolien Mosselman winnen Martine Vonkprijs

  Cornelis en Carolien Mosselman zijn de winnaars van de Martine Vonkprijs die vrijdag 28 mei werd uitgereikt tijdens duurzaamheidsevenement GroenGelovig. Ze ontvangen de prijs vanwege hun keuze om met hun boerenbedrijf over te schakelen op biologische, regeneratieve landbouw. 

  Lees verder
 2. Portret Martine.jpg
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 22 april 2021

  GroenGelovig komt met Martine Vonkprijs

  Op het online event GroenGelovig (28/29 mei) wordt de eerste Martine Vonkprijs uitgereikt aan een organisatie, project of individu die zich vanuit geloof inzet voor een zorgzame omgang met de schepping.

  Lees verder
 3. WhatsApp Image 2021-03-10 at 16.43.52.jpeg
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 10 maart 2021

  GroenGelovig 2021

  Om alvast in je agenda te noteren: op 28 en 29 mei vindt het volgende GroenGelovig-evenement plaats! Het grootste christelijke evenement over duurzaam leven in Nederland. Dit jaar digitaal, maar met net zoveel impact. 

  Lees verder
 4. gebedsdienst twitter.png
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 25 februari 2021

  Klimaatalarm

  Op 14 maart ​slaan we klimaatalarm in Nederland. Tientallen organisaties en duizenden mensen laten op 14 maart én op 17 maart tijdens de verkiezingen horen dat klimaatproblemen urgent zijn en alle aandacht verdienen van de overheid. Met het klimaatalarm roepen we kiezers op om te stemmen op partijen en politici die staan voor duurzaamheid. We laten aan politici weten: We moeten nu samen het roer omgooien en gaan voor eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid met impact. Op meerdere locaties door heel Nederland en gewoon vanuit huis kun je je stem laten horen. Geef je op via https://klimaatmars2021.nl/.

  Lees verder
 5. EGRjftoXkAAZBUb.jpg
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 7 oktober 2019

  Groen Geloven: evenement over duurzaamheid groot succes

  Afgelopen weekend vond hét uitverkochte duurzaamheidsevenement Groen Geloven plaats. Ruim vijfhonderd mensen kwamen naar het Dominicanenklooster in Zwolle om inspiratie op te doen over duurzaam leven.

  Bezoekers van Groen Geloven konden behalve uit een plenair hoofdprogramma kiezen uit een keuzeprogramma met vier sessies proeverijen. Ruim 25 boeiende workshops over onder meer het zingen van een scheppingslied, duurzame kleding of over hoe je als christen keuzes kunt maken in de supermarkt.

  Lees verder

  Labels:

 6. GroenGeloven 2019 uitverkocht.jpg
  groengelovig_logo_no_text_square
  Door GroenGelovig op 5 augustus 2019

  Groen Geloven snel uitverkocht

  Groen Geloven, het christelijke evenement over duurzaamheid dat op 5 oktober plaatsvindt is twee maanden voor aanvang uitverkocht. Ruim vijfhonderd mensen komen naar het Dominicanenklooster in Zwolle om inspiratie op te doen over duurzaam leven. ‘Fascinerend om te zien dat steeds meer christenen op dit vlak “wakker worden”.’

  Lees verder

  Labels: